Waar vindt u onze praktijk

U kunt Dier Medisch Centrum de Roosberg vinden aan de rand van Bavel, aan de Nieuwe Daalakker 27, op de hoek met de Roosbergseweg.

Route beschrijving naar Dier Medisch Centrum de Roosberg,

Vanuit Ulvenhout rijdt u via de Rouppe van der Voortlaan, door het bos naar Bavel. Net over de snelweg komt u bij een rotonde, daar neemt u de eerste afslag naar rechts. U rijdt dan op de Roosbergseweg. De 2e straat links is de Nieuwe Daalakker (dit is ongeveer 600 meter na de rotonde)De praktijk zit direct rechts op de hoek, eerste inrit.

Vanuit het Ginneken rijdt u richting Ulvenhout. Op de rotonde neemt u de derde afslag rechts. U rijdt nu op de Rouppe van der Voortlaan, door het bos naar Bavel. Net over de snelweg komt u bij een rotonde, daar neemt u de eerste afslag naar rechts. U rijdt dan op de Roosbergseweg. De 2e straat links is de Nieuwe Daalakker (dit is ongeveer 600 meter na de rotonde)De praktijk zit direct rechts op de hoek, eerste inrit.

Vanuit de IJpelaar kunt u het beste via de Zwijnsbergenstraat naar de Loevesteinstraat rijden. Bij de verkeerslichten gaat u dan rechtsaf, richting Bavel. Bij de eerste rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Over de snelweg komt u in Bavel weer bij een rotonde, hier neemt u de tweede afslag (rechtdoor) de Lange Bunder op. Deze weg volgt u tot op de T-splitsing. Hier gaat u rechtsaf de Roosbergseweg op. De praktijk ligt nu na circa 300 meter aan de rechterkant. Direct na de praktijk gaat u rechtsaf de Nieuwe Daalakker in. Eerste inrit rechts.

Vanuit Tilburg of Gilze en Rijen over de snelweg; neemt u op de A58 afslag 13 “Bavel”. Einde afrit gaat u linksaf dan alsmaar rechtdoor na ca. 1 km ziet u de praktijk aan uw rechterhand. Direct rechtsaf Nieuwe Daalakker in en meteen rechts de parkeerplaats van de praktijk op.

Comments are closed.