Tips voor een bezoek

Operatie

Heeft uw huisdier een afspraak voor een operatie, bedenk dan dat hond en kat nuchter moeten zijn. Honden graag goed uitlaten als dat mogelijk is m.b.t. zijn/haar gezondheid. Let op konijnen moeten juist niet nuchter zijn dus zij mogen lekker blijven eten als ze geopereerd moet worden. Bij twijfel graag even contact op nemen met onze assistenten.

Consult

Bij een bezoek aan onze praktijk graag honden aangelijnd houden, ook als de hond zeer gehoorzaam is. Andere honden en katten (en hun baasjes) vinden een loslopende hond vaak erg bedreigend. Katten graag in reismandjes vervoeren. Dit geeft honden weer minder aanleiding om lekker enthousiast de kat te gaan begroeten. Mocht u geen reismandje hebben dan kunt u die vlak voor uw bezoek ophalen op de praktijk. Overleg dit even met onze assistenten.

We beschikken over een ‘kattenparkeerplaats’. Deze staat achterin de wachtkamer en is het rustigste, veiligste plekje voor uw kat.

Meldt u even bij de receptie/balie bij binnenkomst. Soms is de balie niet bezet omdat onze assistenten achter dieren aan het verzorgen zijn. Wij vragen uw begrip en geduld hiervoor.

Afspraak maken

Wij verzoeken u vriendelijk altijd even een afspraak te maken. U kunt ons daarvoor bellen op ma t/m vr van 08:00 -19:00 en zaterdag van 11:00-14:00.

Wij registreren onze klanten en hun huisdieren op achternaam, dan adres, en dan naam van uw huisdier. Al u zich zo meldt dan maakt dat het zoeken veel eenvoudiger.

Comments are closed.